کارگروههای عمومی
 
کارگروههای من
 

  کاملترین رزومه ها                 

علی اکبر آبادیه
مکانیک
وحید محرابی
 فوق لیسانس - مهندسی نرم افزار

برنامه نويس
امیر کا 20
 لیسانس - مهندسی فناوری اطلاعات - برنامه نویسی تحت وب

برنامه نويس
احسان پوررضایی
 فوق دیپلم - نرم افزار

کارشناس شبکه
محمد محسن افشاری فر
 فوق لیسانس - مهندسی سخت افزار

کارشناس شبکه
رضا علیمددی
مدير پروژه
مهندس یاشار اسمعیل دخت
 لیسانس - فناوری اطلاعات گرایش امنیت

کارشناس شبکه
محمود پارسایی
مدیریت، مالی و بازرگانی
محسن شیرعلی
 دیپلم - علوم انسانی- اقتصاد

تربیت بدنی و علوم ورزشی

 سوابق کاری و تحصیلی بهادر افشار   

سوابق شغلی
  مشاور تولید لبنیات و آبمیوه، انواع سس و کنسرو
شرکت/سازمان:
از تاریخ: ارديبهشت 1384     تا تاریخ: تا کنون
کشور: ایران  شهر:
توضیحات: مشاوره ساخت کارخانه، تجهیز، فرمولاسیون، راه اندازی آزمایشگاه و آموزش پرسنل، انتخاب روش تولید، استقرار سیستم های ایزو، بالابردن راندمان و کاهش قیمت تمام شده برای شرکت های تولیدی لبنیات و آبمیوه و سس و کنسرو
تاریخ شروعتاریخ پایانعنوان مدرکموضوعدانشگاهنمرهشهرکشور
شهريور 1387 ارديبهشت 1390 فوق لیسانس مهندسی علوم و صنایع غذایی ایران
مهر 1379 شهريور 1383 لیسانس مهندسی علوم و صنایع غذایی ایران

مقدماتی
- مکالمه ساده و درک نوشته ها
معلومات کاری- توان استفاده از زبان برای موارد کاری و خواندن متنها
روان- توان خواندن و نوشتن و صحبت روان بدون اشتباه
محلی- زبان مادری

فرمولاسیون انواع محصولات لبنی:

انواع ماست و ماست موسیر دار

انواع دوغ

انواع شیر های طعم دار و میوه ای

انواع خامه و خامه قنادی

انواع محصولات لبنی استریل و بسته بندی تتراپک

انواع نوشیدنی های میوه ای:

نوشیدنی میوه ای بدون گاز

نکتار میوه

آب میوه

مشاور در زمینه طراحی کارخانه و خرید دستگاه ها و استقرار سیستم های ISO

 

بهادر افشار  اطلاعات شخصی ﺑﻬﺎﺩﺭ اﻓﺸﺎﺭ تلفن تماس: 09143404015 پست الکترونیکی: bahadorafshar2003@yahoo.com  تحصیلات فارغ التحصیل رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه ارومیه در تاریخ 30/6/1383 فارغ التحصیل کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی از دانشگاه ارومیه در تاریخ 21/2/90  تجربیات حرفه ای و اجرایی 1) شرکت فراورده های گوشتی گل ایران ارومیه در پست مسئول فنی به مدت 6 ماه 2) مجتمع صنایع غذایی آفتاب ارومیه (اسپوتا) بعنوان مسئول فنی و سرپرست واحد کنترل کیفیت و مسئول R&D و عضو تیم ایمنی مواد غذایی ISO22000 به مدت 4 سال (تولید کننده انواع محصولات لبنی و آبمیوه و آب آشامیدنی) 3) شرکت لبنیات پاستوریزه روشناس در پست مدیر تولید و مشاور راه اندازی به مدت 1 سال 4) شرکت صنایع شیر کردان در پست مدیر تولید به مدت 6 ماه 5) شرکت لبنیات ماناک به عنوان مشاور 6) شرکت زرین نوش ورامین تولید کننده انواع آبمیوه به عنوان مشاور 7) شرکت صفا نوش چهارمحال تولید کننده انواع آبمیوه و لبنیات به عنوان مشاور 8) شرکت لبنیات مسعود شهریار به عنوان مشاور 9) شرکت لبنیات ماندگار شهریار به عنوان مشاور 10) شرکت فرآورده های لبنی سرو بی خزان (اوژن) در پست مدیر تولید به مدت 6 ماه 11) شرکت ژینوورا تولید کننده انواع نوشیدنی از گیاه آلوئه ورا بعنوان مشاور ساخت و راه اندازی کارخانه به صورت صفر تا صد 12) شرکت کدبانو (دلپذیر) بعنوان مسئول فنی و مدیر کنترل کیفی و عضو تیم ایمنی مواد غذایی به مدت 3 سال (تولید کننده انواع سس سالاد، مایونز، کچاپ و کنسرو) 13) شرکت کنسرو و سس تک محلات به عنوان مشاور 14) شرکت ژینوورا تولید کننده انواع نوشیدنی از گیاه آلوئه ورا در پست مدیر کارخانه  سوابق آموزشی 1) دوره های آموزشی اداره نظارت بر مواد غذایی و جامعه مسوولین فنی 2) دوره های آموزشی اداره استاندارد و جامعه مسوولین کنترل کیفیت 3) دوره آموزشی FISQA از شرکت تتراپک سوئد دارای دیپلم بین المللی 4) دوره های آموزشی در زمینه استاندارد های بین المللی ISO  توانمندی ها و مهارت ها 1) سابقه عملی در مدیریت آزمایشگاه ها و عضویت در تیم ایمنی مواد غذایی گروه Iso 22000 و ممیزی داخلی شرکت و فعالیت در بخشR&D و ارایه فرمولاسیون انواع محصولات لبنی، آبمیوه، انواع سس و کنسروجات 2) دارای سابقه مشاوره در تاسیس و راه اندازی و فرمولاسیون چندین واحد تولیدی 3) دارای توانایی مدیریت نیروی انسانی کارشناس، توانایی راه اندازی واحد های تولیدی جدید و ارایه مشاوره در زمینه افزایش بهره وری و مدیریت 4) مسلط به کامپیوتر، نرم افزارهایOffice و اینترنت 5) مسلط به زبان انگلیسی