سوابق کاری و تحصیلی zahra rangchian   

سوابق شغلی
  استاد راهنما
شرکت/سازمان:
از تاریخ: فروردين 1393     تا تاریخ: مرداد 1393
کشور: ایران  شهر:
توضیحات: استاد راهنمای دو پروژه پنیر پروسس آنالوگ و شیر فراپالایش شده در مقطع کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی
  مدرس
شرکت/سازمان:
از تاریخ: مهر 1392     تا تاریخ: بهمن 1393
کشور: ایران  شهر:
توضیحات: درس سسه واحدی فرآورده های لبنی تخمیری شیر
تاریخ شروعتاریخ پایانعنوان مدرکموضوعدانشگاهنمرهشهرکشور
فروردين 1388 تير 1390 فوق لیسانس تکنولوژی مواد غذایی سراسری تبریز 18 تبریز ایران
فروردين 1383 مرداد 1387 لیسانس علوم و صنایع غذایی سراسری تهران 16/16 تهران ایران

مقدماتی
- مکالمه ساده و درک نوشته ها
معلومات کاری- توان استفاده از زبان برای موارد کاری و خواندن متنها
روان- توان خواندن و نوشتن و صحبت روان بدون اشتباه
محلی- زبان مادری
چاپ مقاله مروری بیاتی نان در چندین شماره در ماهنامه آرد و غذا چاپ مقاله تکنولوژی تولید نان نیم پز در چند شماره در ماهنامه آرد و غذا مقاله خشک کردن عسل پذیرفته شده برای چاپ که به زودی منتشر می شود نگارش مقاله مروری صنعت غذا- فضا نگارش مقاله مروری پنیر پروسس آنالوگ