|
|
|
|
|
|
|
|
استاد راهنما |
شرکت/سازمان:
|
از تاریخ:
فروردين 1393 تا تاریخ:
مرداد 1393 |
کشور:
ایران شهر:
|
توضیحات: استاد راهنمای دو پروژه پنیر پروسس آنالوگ و شیر فراپالایش شده در مقطع کارشناسی در دانشگاه علمی کاربردی
|
|
مدرس |
شرکت/سازمان:
|
از تاریخ:
مهر 1392 تا تاریخ:
بهمن 1393 |
کشور:
ایران شهر:
|
توضیحات: درس سسه واحدی فرآورده های لبنی تخمیری شیر
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
فروردين 1388
|
تير 1390
|
فوق لیسانس
|
تکنولوژی مواد غذایی
|
سراسری تبریز
|
18
|
تبریز
|
ایران
|
فروردين 1383
|
مرداد 1387
|
لیسانس
|
علوم و صنایع غذایی
|
سراسری تهران
|
16/16
|
تهران
|
ایران
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
از تاریخ :
فروردين 1395 تا تاریخ:
فروردين 1395
سمت:
فعلا امکان اجرایی کردن ایده برایم فراهم نشده و نیازمند همکار می باشم |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
مقدماتی - مکالمه ساده و درک نوشته ها
معلومات کاری- توان استفاده از زبان برای موارد کاری و خواندن
متنها
روان- توان خواندن و نوشتن و صحبت روان بدون اشتباه
محلی- زبان مادری |
|
|
|
|
|
|